Tarife
Plata

CENTRUL MEDICAL CLINIMED va pune la dispozitie servicii medicale de calitate.Pentru plata acesora va propunem o serie de modalitati de plata precum:

1. Plata Directa

  • cash
  • intermediul cardului

2. Plata  prin intermediul contractului civil incheiat cu firma Dvs.

  • cu plata
  •  prin unitate protejata

3.Plata prin intermediul Discounturilor - discount de 5% din valoarea oricarui serviciu medical
4.Plata prin intermediul cardului de fidelitate (se acorda reducere de 5% si acumularea de puncte)
5.Plata pe baza de abonament

ABONAMENTE SERVICII MEDICALE CENTRUL MEDICAL CLINIMED

1.SCURTA INTRODUCERE

Infiintat in anul 1997. Centrul Medical Clinimed esle cel mai mare prestator de servicii medicale din Judetul Alba, find complet autorizat si acreditat in confomitate cu legislatia in vigoare.
Din dorinta de a fi mereu aproape de nevoile pacientilor, anul acesta CMC a lansat un nou program de accesare a serviciilor medicale prin intermediul abonamentelor.

2.CE INSEAMNA ABONAMENTUL PENTRU SERVICII MEDICALE?

Abonamentele pentru servicii medicale prosupun monitorizarea permanenta a sanatatii dumneavoastra avand la dispozitie servicii medicale complete si de calitate prin intermediul experientei echipei medicale de specialitate, a aparaturii medicale de ultima ora, precum si ambianta deosebita.

3.CE CUPRINDE ABONAMENTUL PENTRU SERVICII MEDICALE?


Gama de servicii medicale cuprinde un pachet de investigatii de baza, precum si alte tipuri de investigatii medicale, special concepute pentru a se adapta nevoilor dumneavoastra.
De altfel, Centrul Medical Clinimed este cel care, prin intermediul abonamentelor medicale:


-    stabileste o relatie eficienta de comunicare intre pacient si clinica
-    va contacteaza personal si poate fi apelat la nevoie prin intermediul serviciului call-center (non - stop) la numarul de telefon 0788 400 785
-    cunoaste istoricul medical al fiecaruia si va ofera asistenta medicala, precum si sfaturi competente
-    stabileste un profil patologic
-    propune metode de tratament si profilaxie
-    va asigura accesibilitatea nelimitata a informatiilor medicale in ceea ce priveste
-    sanatatea dumneavoastra, prin intermediul fisei medicale arhivate clasic si electronic cu acces pe internet
-    va ofera consultanta, sprijin si indrumare pentru serviciile medicale externe.

4.CARE SUNT AVANTAJELE ACHIZITIONARII ABONAMENTELOR PENTRU SERVICIILE MEDICALE?

Centrul Medical Clinimed va ofera posibililatea achizitionarii serviciilor medicale platite gradual, sub forma de abonament, asigurandu-va astfel o gama completa de investigatii medicale la cele mai mici costuri.
Avantajul achizitionarii unui astfell de pachet de investigatii medicale consta in faptul ca dumneavoastra va veti putea monitoriza si imbunatatii sanatatea permanent, platind lunar o cota parte din totalul investigatiilor efectuate.
Va garantam ca plata serviciilor medicale sub forma de abonament nu include comisioane sau dobanzi, precum nici un alt cost ascuns. Mai mult, beneficiati de reduceri considerabile cu posibililalea electuarii platii esalonat si accesarea serviciilor medicale complete din momentul achitarii a 10% din valoarea totala.

5.CARE SUNT COSTURILE ABONAMENTELOR PENTRU SERVICIILE MEDICALE?

In functie de nevoile dumneavoastra, CMC a creat 5 tipuri de abomente medicale penlru supravegherea activa a sanatalii astfel:

  • pachetul BASIC ............................................................................................................................. valoare de plata/luna 10,00 lei
  • pachetul YOUNG ............................................................................................................................. valoare de plata/luna 15,00 lei
  • pachetul STANDARD ...................................................................................................................... valoare de plata/luna 50,00 lei
  • pachetul LADY ............................................................................................................................... valoare de plata/luna 60,00 lei
  • pachetul PREMIUM ........................................................................................................................ valoare de plata/luna 30,00 euro

6.BONUSURI SI REDUCERI PENTRU POSESORUL ABONAMENTULUI
Accesarea oricarui tip dc abonamentl medical atrage o serie de reduceri, atat la nivelul pachetului de investigatii integrat, cat si la accsarea altor servicii medicale neincluse.
Bonusul pentru posesorii dc abonamente (de orice tip) consta in tratarea in regim referential,precum si inscrierea automata in promotiiile si programele de fidelizare a pacientilor lansate de Centrul Medical Clinimed.


7.INFORMATII SUPLIMENTARE
Pentru informatii suplimentare cu privire la abonamentele pentru serviciile medicale va stam la dispozitie.
Tel. 0258/ 831.541 int 109,0741/ 781.850
E-mail: marketing@clinimed.ro, office@clinimed.ro
Persoane de contact:
Ovidiu Cristea